Winterschilder

In de koude winterperiode staat de schilder graag voor u klaar.

Onze ervaren winterschilders staan in de periode van november tot en met maart garant voor de kwaliteit van uw schilderwerk in de omgeving Zwolle. Een schilderbeurt voor de binnenkant van uw woning of bedrijf heeft vele voordelen. Denk aan uw deuren, kozijnen, trap, muren en plafonds die geschilderd moeten worden. Als u het binnenschilderwerk goed laat onderhouden scheelt dit uiteindelijk in reparatie- of herstelkosten. Goed aangebrachte verf beschermt namelijk uw houtwerk en is uiteindelijk een meerwaarde voor uw huis of bedrijf.

Al jaren verzorgen wij het schilderwerk voor particulieren en bedrijven in de stad Zwolle. Ook in de plaatsen dichtbij Zwolle zoals Meppel, Kampen en Dalfsen zijn onze schilders aan het werk. Een goedkope en goede schilder nodig? Ludwig Schilder Service is een erkend schildersbedrijf.

Het grootste voordeel is de winterpremie.

Wanneer u als particulier, vereniging van eigenaren of bedrijf in de winterperiode gebruik maakt van de diensten van een schilder dan heeft u recht op een leuke korting. Namelijk de winterpremie.

De winterschilder geeft een aanzienlijke korting op schilderwerk. Als u als particulier of vereniging van eigenaren in de winter (november tot en met maart) uw pand laat schilderen, krijgt u van ons een korting van 30,00 euro per man per dag. Voor zakelijke opdrachtgevers hanteren wij een korting van 12,50 euro per man per dag. Dit geldt voor opdrachten van minimaal 3 mandagen.

Behangen

Ludwig Schilder Service is ook gespecialiseerd in het compleet behangen van uw woning of bedrijfspand. Wij geven u graag advies over het gebruik van kleuren, behangsoorten en designs.

Stukadoor

Het stukadoorswerk kunt u ook aan ons overlaten. Sierpleisterwerk, lijsten en ornamenten; wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Glas zetten

Wij plaatsen diverse soorten glas in alle maten. Wij kunnen zowel een enkelvoudig raam als een complete woning van beglazing voorzien. Wij plaatsen de volgende soorten glas: HR++ isolatieglas, HR isolatieglas, Enkel glas en Blank glas.

Al onze werkzaamheden rondom schilderwerk

Behangen

Ludwig Schilder Service is ook gespecialiseerd in het compleet behangen van uw woning of bedrijfspand. Wij geven u graag vrijblijvend advies over het gebruik van kleuren, behangsoorten en designs.

Restauratie en renovatie

Naast het schilderen van uw huis kunt u bij ons terecht voor de restauratie en renovatie van uw (monumentale) pand. Wij hebben alle expertise in huis om een monumentaal pand weer in oude glorie te herstellen.

Houtrot herstellen

Ook houtrot herstelwerkzaamheden voeren wij zelf uit. Hierdoor houden wij alles in eigen hand met als gevolg dat wij altijd volledige garantie op ons werk kunnen geven. Met andere woorden; voor elk facet in het schildersvak bent u bij ons aan het juiste adres.

Glas zetten

Ludwig Schilder Service plaatst op een veilige en professionele manier diverse soorten glas in alle maten. Wij kunnen zowel een enkel raam als een complete woning van beglazing voorzien.

Stukadoorswerk en sierpleisterwerk

Wij voeren enkel werkzaamheden uit zoals spachtelputz pleisterwerk en korrelpleisterwerk. Voor het uitvlakken van uw muren en plafonds kunnen wij een echte stukadoor laten komen. Wij schilderen over het stukwerk heen om het werk af te maken!

Menu