Binnenschilderwerk

Uw binnenschilderwerk laat u uitvoeren door een vakkundige schilder.

Onze vakkundige schilders staan garant voor de kwaliteit van uw binnenschilderwerk in de omgeving Zwolle. Een schilderbeurt voor de binnenkant van uw woning of bedrijf heeft vele voordelen. Loslatende verf, blaasjes, beschadigingen, slijtage van ondergrond, vocht en verkleuringen kunnen er voor zorgen dat uw interieur wat minder mooi is om te bekijken. Door goed onderhoud en periodiek binnenschilderwerk te laten verrichten bent u er van verzekerd dat uw interieur goed beschermd wordt.

Al jaren verzorgen wij het binnenschilderwerk voor particulieren en bedrijven in de stad Zwolle. Ook in plaatsen dichtbij Zwolle zoals Meppel, Kampen en Dalfsen zijn onze schilders aan het werk. Een goedkope en goede schilder nodig? Ludwig Schilder Service is een erkend schildersbedrijf.

Uiteraard kunnen wij voor u ook het buitenschilderwerk verzorgen.

Ludwig Schilderservice is een erkend betere schilder

Een erkend Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen. Zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk, vertrouwd schildersbedrijf. Een erkend Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u met Ludwig schilder service aan toe bent omdat Ludwig een betere schilder is. Onze professionele schilders komen afspraken na dus geen verrassingen achteraf.

Wij zijn een klein, lokaal bedrijf schildersbedrijf met 4 vaste werknemers. Wij doen alle voorkomende werkzaamheden in het schilderwerk; onderhoudswerkzaamheden, glas en behangwerk, sier pleisteren, glasvezelwerkzaamheden, restauratie- en renovatie werkzaamheden. Tevens kunnen wij alle spuitwerkzaamheden verzorgen.

Behangen

Ludwig Schilder Service is ook gespecialiseerd in het compleet behangen van uw woning of bedrijfspand. Wij geven u graag advies over het gebruik van kleuren, behangsoorten en designs.

Stukadoor

Het stukadoorswerk kunt u ook aan ons overlaten. Sierpleisterwerk, lijsten en ornamenten; wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

Glas zetten

Wij plaatsen diverse soorten glas in alle maten. Wij kunnen zowel een enkelvoudig raam als een complete woning van beglazing voorzien. Wij plaatsen de volgende soorten glas: HR++ isolatieglas, HR isolatieglas, Enkel glas en Blank glas.

Al onze werkzaamheden rondom schilderwerk

Behangen

Ludwig Schilder Service is ook gespecialiseerd in het compleet behangen van uw woning of bedrijfspand. Wij geven u graag vrijblijvend advies over het gebruik van kleuren, behangsoorten en designs.

Restauratie en renovatie

Naast het schilderen van uw huis kunt u bij ons terecht voor de restauratie en renovatie van uw (monumentale) pand. Wij hebben alle expertise in huis om een monumentaal pand weer in oude glorie te herstellen.

Glas zetten

Ludwig Schilder Service plaatst op een veilige en professionele manier diverse soorten glas in alle maten. Wij kunnen zowel een enkel raam als een complete woning van beglazing voorzien.

Stukadoorswerk en sierpleisterwerk

Wij voeren enkel werkzaamheden uit zoals spachtelputz pleisterwerk en korrelpleisterwerk. Voor het uitvlakken van uw muren en plafonds kunnen wij een echte stukadoor laten komen. Wij schilderen over het stukwerk heen om het werk af te maken!

Houtrot herstellen

Ook houtrot herstelwerkzaamheden voeren wij zelf uit. Hierdoor houden wij alles in eigen hand met als gevolg dat wij altijd volledige garantie op ons werk kunnen geven. Met andere woorden; voor elk facet in het schildersvak bent u bij ons aan het juiste adres.

Menu