Winterschilder

slide08

In de koude winterperiode staat de winterschilder graag voor u klaar.

Al jaren verzorgen wij het schilderwerk voor particulieren en bedrijven in de stad Zwolle. Ook in de winterperiodes.

Winterschilders van Ludwig Schilder Service

Onze ervaren winterschilders staan in de periode van november tot en met maart garant voor de kwaliteit van uw schilderwerk in de omgeving Zwolle. Een schilderbeurt voor de binnenkant van uw woning of bedrijf heeft vele voordelen. Denk aan uw deuren, kozijnen, trap, muren en plafonds die geschilderd moeten worden. Als u het binnenschilderwerk goed laat onderhouden scheelt dit uiteindelijk in reparatie- of herstelkosten. Goed aangebrachte verf beschermt namelijk uw houtwerk en is uiteindelijk een meerwaarde voor uw huis of bedrijf.

Al jaren verzorgen wij het schilderwerk voor particulieren en bedrijven in de stad Zwolle. Ook in de plaatsen dichtbij Zwolle zoals Meppel, Kampen en Dalfsen zijn onze schilders aan het werk. Een goedkope en goede schilder nodig? Ludwig Schilder Service is een erkend schildersbedrijf.

De voordelen van een winterschilder:

Het grootste voordeel is de winterpremie.

Wanneer u als particulier, vereniging van eigenaren of bedrijf in de winterperiode gebruik maakt van de diensten van een schilder dan heeft u recht op een leuke korting. Namelijk de winterpremie.

De winterschilder geeft een aanzienlijke korting op schilderwerk. Als u als particulier of vereniging van eigenaren in de winter (november tot en met maart) uw pand laat schilderen, krijgt u van ons een korting van 30,00 euro per man per dag. Voor zakelijke opdrachtgevers hanteren wij een korting van 12,50 euro per man per dag. Dit geldt voor opdrachten van minimaal 3 mandagen.

Maak gebruik van de winterkorting en laat een ervaren winterschilder komen.
Zowel uw binnenschilderwerk als uw buitenschilderwerk is altijd maatwerk.
Wij komen graag naar u toe om uw situatie te bekijken.

Winterschilder
Winterschilder Zwolle

Al onze werkzaamheden rondom schilderwerk

Behangen.

Ludwig Schilder Service is ook gespecialiseerd in het compleet behangen van uw woning of bedrijfspand. Wij geven u graag vrijblijvend advies over het gebruik van kleuren, behangsoorten en designs.

Glas zetten.

Ludwig Schilder Service plaatst op een veilige en professionele manier diverse soorten glas in alle maten. Wij kunnen zowel een enkel raam als een complete woning van beglazing voorzien.

Restauratie en renovatie.

Naast het schilderen van uw huis kunt u bij ons terecht voor de restauratie en renovatie van uw (monumentale) pand. Wij hebben alle expertise in huis om een monumentaal pand weer in oude glorie te herstellen.

Stukadoorswerk en sierpleisterwerk.

Wij voeren enkel werkzaamheden uit zoals spachtelputz pleisterwerk en korrelpleisterwerk. Voor het uitvlakken van uw muren en plafonds kunnen wij een echte stukadoor laten komen. Wij schilderen over het stukwerk heen om het werk af te maken!

Houtrot herstellen.

Ook houtrot herstelwerkzaamheden voeren wij zelf uit. Hierdoor houden wij alles in eigen hand met als gevolg dat wij altijd volledige garantie op ons werk kunnen geven.  Met andere woorden; voor elk facet in het schildersvak bent u bij ons aan het juiste adres.