Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk door een erkende schilder.

Al jarenlang verzorgen wij het schilderwerk voor particulieren en bedrijven in de stad Zwolle.

Buitenschilderwerk

In Nederland hebben we te maken met nogal wisselende weersomstandigheden. In de zomer kan de temperatuur oplopen naar circa 30 graden maar ons klimaat zorgt ook voor koude dagen, regen, sneeuw en hagel. De buitenkant van uw woning of bedrijfspand wordt dus aan extreme wisselingen blootgesteld. Door tijdig uw buitenschilderwerk door ons te laten verzorgen beschermt u uw woning of bedrijfspand tegen deze extreme wisselingen. Vocht zal minder snel doordringen waardoor houtrot wordt voorkomen. Wanneer u ons een onderhoudsplan laat opstellen voor uw buitenschilderwerk bent u verzekerd van planmatig onderhoud en een goed overzicht van de kosten over langere tijd.

Al jaren verzorgen wij het buitenschilderwerk voor particulieren en bedrijven in de stad Zwolle. Ook in plaatsen dichtbij Zwolle zoals Meppel, Kampen en Dalfsen zijn onze schilders aan het werk. Een goedkope en goede schilder voor uw buitenschilderwerk nodig? Ludwig Schilder Service is een erkend schildersbedrijf.

Uiteraard kunnen wij voor u ook uw binnenschilderwerk verzorgen.

Uw buitenschilderwerk laat u uitvoeren door een Betere Schilder.

Ludwig Schilderservice is een erkend Betere Schilder

Een Betere Schilder voldoet aan een aantal belangrijke kwaliteitsnormen. Zo heeft u de zekerheid dat u zaken doet met een degelijk, vertrouwd schildersbedrijf. Een Betere Schilder verstrekt u een duidelijke, complete, schriftelijke offerte en werkt volgens goedgekeurde leveringsvoorwaarden. U weet dus altijd waar u aan toe bent met een beter schilder van Ludwig. Onze schilders komen afspraken na en zorgen niet voor verrassingen achteraf.

Wij zijn een klein, lokaal bedrijf met 4 vaste werknemers. Wij werken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en uiteraard voor de vereniging van eigenaren. Wij doen alle voorkomende werkzaamheden in het schilderwerk; onderhoudswerkzaamheden, glas en behangwerk, sier pleisteren, glasvezelwerkzaamheden, restauratie en renovatie werkzaamheden. Tevens kunnen wij alle spuitwerkzaamheden verzorgen.

Zowel uw buitenschilderwerk als uw binnenschilderwerk is voor ons altijd maatwerk.
Wij komen graag naar u toe om uw situatie te bekijken.

Binnenschilderwerk Zwolle
Buitenschilderwerk Zwolle
Buitenschilderwerk

Al onze werkzaamheden rondom schilderwerk

Behangen.

Ludwig Schilder Service is ook gespecialiseerd in het compleet behangen van uw woning of bedrijfspand. Wij geven u graag vrijblijvend advies over het gebruik van kleuren, behangsoorten en designs.

Glas zetten.

Ludwig Schilder Service plaatst op een veilige en professionele manier diverse soorten glas in alle maten. Wij kunnen zowel een enkel raam als een complete woning van beglazing voorzien.

Restauratie en renovatie.

Naast het schilderen van uw huis kunt u bij ons terecht voor de restauratie en renovatie van uw (monumentale) pand. Wij hebben alle expertise in huis om een monumentaal pand weer in oude glorie te herstellen.

Stukadoorswerk en sierpleisterwerk.

Wij voeren enkel werkzaamheden uit zoals spachtelputz pleisterwerk en korrelpleisterwerk. Voor het uitvlakken van uw muren en plafonds kunnen wij een echte stukadoor laten komen. Wij schilderen over het stukwerk heen om het werk af te maken!

Houtrot herstellen.

Ook houtrot herstelwerkzaamheden voeren wij zelf uit. Hierdoor houden wij alles in eigen hand met als gevolg dat wij altijd volledige garantie op ons werk kunnen geven.  Met andere woorden; voor elk facet in het schildersvak bent u bij ons aan het juiste adres.