Schilderwerk

Schilderwerk

Schilderwerk van Ludwig Schilder Service

Onze schilders zorgen voor kwaliteit schilderwerk in de omgeving Zwolle. Onze werkzaamheden zijn binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en schilderen in de winterperiode.

Binnenschilderwerk

Wanden sauzen, kozijnen lakken, deuren schilderen, plafonds spackspuiten. Wilt u meer weten over onze aanpak betreffende binnenschilderwerk?
Lees hier meer over binnenschilderwerk.

Buitenschilderwerk

Muren schilderen, kozijnen aflakken, houtrot reparaties, gevels spackspuiten. Wilt u meer weten over onze aanpak betreffende buitenschilderwerk?
Lees hier meer over buitenschilderwerk.

Winterschilder

Spackspuiten is een techniek die gebruikt wordt door schilders. Bij grote oppervlakten wordt er vaak gekozen om te spuiten i.p.v. met de hand schilderen.
Lees hier meer over winterschilder.

Planmatig onderhoud

Wij bieden u graag de mogelijkheid om in overleg met u een onderhoudsplan voor uw pand op te stellen. Wij kijken dan naar de huidige kwaliteit van het pand en de te verwachten kosten. Onderhoud van een woning of bedrijfspand is immers het meest effectief als het planmatig en regelmatig wordt uitgevoerd. Door een onderhoudscontract op te stellen heeft u ook een duidelijk overzicht van de kosten over langere tijd.

Meerjarenbegroting

Ludwig Schilder Service kan een meerjarenbegroting opstellen voor uw huis of bedrijfspand. Door zo’n begroting krijgt u een duidelijk beeld van het onderhoudsschilderwerk dat in de komende jaren moet gebeuren en wat de kosten hiervan zijn. Zo wordt u als eigenaar niet onaangenaam verrast door onvoorziene kosten.

Restauratie en Renovatie

Naast het schilderen van uw huis kunt u bij Ludwig Schilder Service in Zwolle terecht voor de restauratie en renovatie van uw (monumentale) pand. Wij hebben alle expertise in huis om een (monumentaal) pand weer in oude glorie te herstellen.

Al onze werkzaamheden rondom schilderwerk

Behangen.

Ludwig Schilder Service is ook gespecialiseerd in het compleet behangen van uw woning of bedrijfspand. Wij geven u graag vrijblijvend advies over het gebruik van kleuren, behangsoorten en designs.

Glas zetten.

Ludwig Schilder Service plaatst op een veilige en professionele manier diverse soorten glas in alle maten. Wij kunnen zowel een enkel raam als een complete woning van beglazing voorzien.

Restauratie en renovatie.

Naast het schilderen van uw huis kunt u bij ons terecht voor de restauratie en renovatie van uw (monumentale) pand. Wij hebben alle expertise in huis om een monumentaal pand weer in oude glorie te herstellen.

Stukadoorswerk en sierpleisterwerk.

Wij voeren enkel werkzaamheden uit zoals spachtelputz pleisterwerk en korrelpleisterwerk. Voor het uitvlakken van uw muren en plafonds kunnen wij een echte stukadoor laten komen. Wij schilderen over het stukwerk heen om het werk af te maken!

Houtrot herstellen.

Ook houtrot herstelwerkzaamheden voeren wij zelf uit. Hierdoor houden wij alles in eigen hand met als gevolg dat wij altijd volledige garantie op ons werk kunnen geven.  Met andere woorden; voor elk facet in het schildersvak bent u bij ons aan het juiste adres.